PhoenixBagaimana memasang storan sejukbekalan

 • masa pelepasan:2021-11-25 11:12:06
 • Kata kunci:

 • Paparan halaman:125
 • Penerangan pantas:

  Phoenix,Kedai-kedai yang cepat-beku umum kebanyakan disejukkan oleh mekanisme pendinginan, dan yang dengan suhu gas yang sangat

Kandungan artikel

Kedai-kedai yang cepat-beku umum kebanyakan disejukkan oleh mekanisme pendinginan, dan yang dengan suhu gas yang sangat rendah digunakan sebagai pendingin untuk menghisap di bawah tekanan rendah dan keadaan mekanik, untuk menyerap panas di gudang, untuk mencapai tujuan pendinginan dan pengurangan.

Alasan lain ialah bahawa terdapat banyak bekas sejuk dalam sistem. Dalam kes ini cari titik bocor dahulu, fokus pada sambungan setiap paip dan valv, perbaiki bahagian yang ditemui, dan kemudian isi bekas sejuk yang cukup.

PhoenixBersihkan kondensator. kondensator digunakan sebagai penyebaran panas dan kondensasi kompresor. Kerana ia berfungsi di persekitaran luar, di muka alam dan untuk masa yang lama, kondensator akan ditutup dengan banyak debu dan perkara asing lain. Debu ini terikat dengan kuat pada penapis. Jika ia tidak dikendalikan secara manual, ia sukar untuk jatuh. Ia boleh dilusihkan dengan ejen pembersihan mengikut nisbah tertentu, dan disembelih secara evenly pada fins dengan sprei. Selepas menunggu selama minit, ia boleh dicuci dengan air bersih. Jika ia masih tidak bersih, di atas boleh diulang sehingga fins bersih.

Operasi unit: sentiasa mengamati aras minyak dan kembali minyak pemampat dan bersih minyak. Jika minyak kotor atau aras minyak jatuh, ia akan diselesaikan pada masa untuk menghindari kesan negatif.

Sittwe - pemasangan lantai penyimpanan sejuk: tingkat pertama lantai, kemudian memasang lantai, pilih lantai yang indah dan meletakkannya di tempat yang kelihatan, dan melakukan pekerjaan yang baik di lantai dan sistem penyembus evaporator.

Pintu penyimpanan sejuk bergabung bermula sering atau tidak bermula untuk masa yang lama,PhoenixBerapa banyak penyimpanan sejuk untuk satu meter kuasa dua, atau tidak berhenti untuk masa yang lama, atau berhenti sebelum suhu penyimpanan mencapai.

Temperatur beku cepat digunakan secara luas. Terdapat banyak jenis suhu dalam kedai beku cepat,PhoenixDesign and installation principle of cold storage, dan suhu berbilang atau suhu ganda boleh diselesaikan untuk memenuhi keperluan pelanggan yang berbeza. Fenomena cacat: arus unit besar dan tenaga terlalu rendah; Kabel lepas; Tekanan unit melebihi tekanan nilai; inti pemisahan minyak telah diblokir; Gagal peranti; Gagal hos; Ralat motor utama; Fenomen ralat: unit tidak boleh dimulakan dan fuse rosak; Switch suhu rosak; Kabel lepas; Reli panas tindakan motor utama; Reli panas motor penggemar penyimpanan sejuk bertindak; Pengubah rosak; Tiada input kuasa (unit); Gagal tidak dibuang (unit); Aktuator rosak.


PhoenixBagaimana memasang storan sejukbekalanDalam projek penyimpanan sejuk pemilihan penyimpanan sejuk berkaitan dengan operasi keseluruhan penyimpanan sejuk di masa depan. Pemilihan penyimpanan sejuk kualiti tinggi menyebabkan penggunaan dan penyimpanan penyimpanan sejuk. Ini memerlukan kita untuk bertanya lebih mengenai papan gudang untuk rekayasa penyimpanan sejuk. Sebelum membangun projek penyimpanan sejuk, kita perlu pertama-tama sedar keperluan suhu penyimpanan sejuk dan kepentingan penyimpanan sejuk ke penyimpanan sejuk. Kerana projek penyimpanan sejuk mempunyai keperluan persekitaran tinggi seperti suhu, perhatian patut diberikan kepada prestasi dan bahan papan penyimpanan sejuk bila memilih papan penyimpanan sejuk.

Namun, tidak semua reservoir atmosfer terkawal boleh memilih untuk menyesuaikan dengan kedalaman yang besar, yang masih perlu ditentukan mengikut keperluan sebenar peminat dan tempat. Kita boleh menyesuaikan kesan penyimpanan tenaga penggemar kawalan dari pautan desain produksi, ditambah dengan kesan penyimpanan tenaga pengguna penggemar udara panas, sehingga kesan penyimpanan tenaga penggemar udara panas akan meningkat.

Sistem pendinginan: sistem pendinginan adalah bahagian utama desain penyimpanan sejuk. Ia adalah kunci untuk menentukan ekonomi,PhoenixPetikan pemasangan penyimpanan sejuk perubatan, perlindungan persekitaran dan prestasi penyimpanan sejuk.

Pembangunan potensiPemasangan plat gudang atas sepatutnya dilakukan secara alternatif dengan pemasangan plat dinding, dan plat dinding sepatutnya meninggalkan ruang untuk menarik peralatan pembinaan; Semasa pemasangan plat gudang atas, helaian besi akhir yang meliputi dengan plat dinding akan terputus selama mm untuk menghalang jambatan sejuk berjalan sejuk; Two layers of foaming materials shall be evenly and continuously punched on the joint surface between each top warehouse plate. Rivets shall be pulled and fixed at the internal and external lap joints of the steel plate, jika terdapat sinar sokongan, lajur dan bingkai besi sokongan dalam gudang, pengaturan dan posisi akan dilakukan dan tanda yang tepat dan jelas akan dibuat menurut keperluan lukisan rancangan; Menweld atau pasang sinar sokongan, lajur, bingkai besi sokongan, dll., dan persatuan penyweld mestilah melawan kelembapan dan diperlakukan mengikut keperluan lukisan.

Ia diperlukan untuk menetapkan bilik penghitungan istimewa (kawasan), dan suhu kawalan penghitungan biasanya pada ~ + [UNK].

Penyimpanan sejuk mempunyai kestabilan yang kuat. Teknologi bulu poliuretan membuatnya mempunyai prestasi ikatan yang lebih baik. Kombinasi kuat bulu poliuretan yang ketat dan lapisan pembawa adalah premis asas untuk memastikan kestabilan lapisan izolasi luaran. Ianya, dalam keadaan suhu setempat dan kelembapan yang tidak baik, ciri-ciri penyimpanan sejuk masih tidak terpisah dan jatuh dari lapisan pembawa dan tetap stabil dalam keadaan normal.


PhoenixBagaimana memasang storan sejukbekalanPenyimpanan sejuk adalah kebakaran, penghalang api dan perlawanan tinggi. Pemasangan penyimpanan sejuk profesional, pembangunan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah, penyimpanan sejuk perubatan dan produk khas lain tanda lama, keuntungan harga dan kualiti yang dijamin. Polyurethane adalah bahan penghalang api yang memadamkan diri selepas menambah penyimpanan api. Titik lembut boleh mencapai lebih dari darjah Celsius dan hanya akan hancur pada suhu yang lebih tinggi: tambahan, abu yang terbentuk di permukaan poliuretan akan berada dalam putih, dan lapisan abu ini membantu untuk mengisolasi putih di bawah. Ia boleh mencegah penyebaran api secara efektif. Selain itu, terdapat banyak perincian yang perlu diperhatikan dalam perubahan penyimpanan sejuk. Jika item kecil lain tidak dilakukan dengan baik, ia akan membawa banyak masalah untuk penggunaan kemudian, seperti konsumsi tenaga tinggi dan masalah kecil.

Fenomen biasa kedai beku cepat ialah suhu kedai beku cepat tidak boleh turun atau turun perlahan. Sekarang analisis sederhana dibuat pada sebab untuk turun perlahan suhu: kehilangan kapasitas sejuk kedai kedai beku cepat adalah besar disebabkan pengisihan panas atau prestasi penyegelan buruk; prestasi penyegelan panas yang buruk disebabkan tidak cukup tebal lapisan penyegelan panas paip dan dinding penyegelan panas kedai, yang menyebabkan penyegelan panas dan kesan penyegelan panas yang buruk, Ia terutama disebabkan oleh pemilihan yang tidak tepat tebal lapisan pengisihan dalam desain atau kualiti yang buruk bahan pengisihan dalam pembangunan.

PhoenixPapan pengasingan penyimpanan sejuk mengadopsi plat besi poliuretan warna dua sisi. Kesan utama papan pengasingan penyimpanan sejuk ini adalah prestasi penyegelan yang baik, kesan pengasingan dan kesan keterlaluan basah, untuk memastikan kesan pendinginan penyimpanan sejuk. Pintu penyimpanan sejuk elektrik diadopsi untuk pintu penyimpanan sejuk, dan pegawai pengurusan penyimpanan sejuk boleh membuka dan menutup pintu pada masa masuk dan pergi, untuk mengelakkan kehilangan kapasitas penyimpanan sejuk penyimpanan sejuk.

Papan pengasingan penyimpanan sejuk mengadopsi plat besi poliuretan warna dua sisi. Kesan utama papan pengasingan penyimpanan sejuk ini adalah prestasi penyegelan yang baik, kesan pengasingan dan kesan keterlaluan basah, untuk memastikan kesan pendinginan penyimpanan sejuk. Pintu penyimpanan sejuk elektrik diadopsi untuk pintu penyimpanan sejuk, dan pegawai pengurusan penyimpanan sejuk boleh membuka dan menutup pintu pada masa masuk dan pergi, untuk mengelakkan kehilangan kapasitas penyimpanan sejuk penyimpanan sejuk.

Gudang biasa beku-cepat kebanyakan disejukkan oleh mekanisme pendinginan dengan suhu gas rendah (ammonia atau Freon)

PhoenixMaklumat produk lain
 • brooklynApa syarikat pemasangan penyimpanan sejuk di sanaKesan pengesan selepas aplikasi

  brooklynApa syarikat pemasangan penyimpanan sejuk di sanaKesan pengesan selepas aplikasi

 • HoustonApa ubat bekuPenelitian dan pembangunan peralatan pengukuran tebal dan diameter on line berda

  HoustonApa ubat bekuPenelitian dan pembangunan peralatan pengukuran tebal dan diameter on line berda

 • PhoenixBagaimana memasang storan sejukbekalan

  PhoenixBagaimana memasang storan sejukbekalan

 • San AntonioBagaimana membuat penyimpanan sejuk kecilKurangkan pencemaran radioaktif

  San AntonioBagaimana membuat penyimpanan sejuk kecilKurangkan pencemaran radioaktif

 • DalasBagus.Bagaimana perusahaan boleh menyelamatkan diri mereka sendiri

  DalasBagus.Bagaimana perusahaan boleh menyelamatkan diri mereka sendiri

 • AustinBerapa banyak biaya penyimpanan sejuk kecil untuk dipasangIndustri apa yang anda boleh gunakan

  AustinBerapa banyak biaya penyimpanan sejuk kecil untuk dipasangIndustri apa yang anda boleh gunakan

 • ColumbusBerapa banyak kost pemasangan penyimpanan sejuk kecilPiawai dalam pemilihan bahan

  ColumbusBerapa banyak kost pemasangan penyimpanan sejuk kecilPiawai dalam pemilihan bahan

 • IndianapolisBerapa banyak meter persegi dipasang dalam storan sejukBanyak faktor mengharamkan harga,

  IndianapolisBerapa banyak meter persegi dipasang dalam storan sejukBanyak faktor mengharamkan harga,

 • segera:Peringatan: Maklumat PhoenixBagaimana memasang storan sejukbekalan memberi anda PhoenixBagaimana memasang storan sejukbekalan oleh syarikat kami, perkhidmatan PhoenixBagaimana memasang storan sejukbekalan dan maklumat lain. Sekiranya anda membeli produk PhoenixBagaimana memasang storan sejukbekalan, sila sahkan, buka akaun syarikat, dan tandatangani perjanjian PhoenixBagaimana memasang storan sejukbekalan. PhoenixBagaimana memasang storan sejukbekalan di atas adalah aktiviti perdagangan komersial. Maklumat yang dipaparkan di atas diberikan oleh penjual, dan keaslian, ketepatan dan kesahan kandungan adalah tanggungjawab penjual penerbitan. Perlu diketahui bahawa risiko dalam transaksi Internet adalah objektif. Kami berharap semua orang akan bekerjasama dengan itikad baik, kerjasama win-win, dan mengekalkan persekitaran rangkaian yang harmoni, mematuhi undang-undang dan murni. Sekiranya anda mendapat maklumat palsu di PhoenixBagaimana memasang storan sejukbekalan, atau maklumat itu melanggar hak undang-undang anda, kami akan bekerjasama secara aktif dan atasi dengan serius dan hapuskan maklumat tepat pada waktunya, Dengan ini nyatakan!